8 nov. 2015

Curs illustrator

După zece ani de Iaşi, timp în care n-am proiectat nici un gând legat de un viitor acolo, am hotărât să plec. Ştiam că avea să vină momentul, dar mă ținea pe loc frica de eșec. Dădeam la schimb un oraş în care mă descurcam, prieteni, un job, o chirie mică în condiţii bune, pe un București imens, aglomerat, fără cunoscuţi, fără job, fără chirie. Totul pe nimic. Aveam să aflu peste patru ani, c-am luat decizia cea mai bună.

Acum fac ce-mi place, investesc în mine după ani întregi, lungi şi naivi în care am investit în alţii. Îmi place oraşul ăsta, îmi plac oamenii pe care i-am cunoscut aici, îmi îndeplinesc dorinţe pe care le-am avut dintotdeauna şi în continuare învăţ despre orice mă dezvoltă ca om.

O pasiune veche cu degete murdare de mină, cu accente pe umbre, înnegrind de zor fiecare pagină de caiet, dimpreună cu nişte ani de desen tehnic, m-au ajutat la câteva proiecte realizate manual, dar nu îndeajuns să creez tipare precise, astfel că m-am înscris la un curs de Adobe Illustrator.
Am ales Prographics rapid şi din instinct, după câteva rătăciri pe alte site-uri cu prezentare complicată şi lămuriri telefonice repezite. Am ales bine, atmosfera de la curs e friendly, profu` explică în termeni uşor de înţeles, iar ilustraţiile pe care le avem ca teme suplimentare, m-au ajutat să înţeleg grafica vectorială.

~ scurt moment demonstrativ ~


Urmează un curs de photoshop și încă unu` de grafică publicitară avansați.
Și mai am niște planuri, dar le rezolv pe rând. I can`t hardly wait!
Pe curând!