29 iul. 2014

Giveaway 5000 likes

Ei bine, asta e ultima saptamana inainte de vacanta! Am descarcat cateva carti in reader, am pus costumul de plaja alaturi si cam asta e tot bagajul meu, deocamdata. Sper sa nu fiu nevoita sa mai adaug ceva, pentru ca inevitabil adaug la intoarcere.
Well, destinatia e cumva aceeasi, pentru a treia oara - Great Tuscany, plus o mica escapada pana la Roma, unde sper sa-mi iasa in cale, un magazin cu materiale creative : ))

Dar pana atunci, trebuie sa termin ce mai am de impachetat si livrat, zilele astea. Ba inca am si un GIVEAWAY in plina desfasurare, direct pe pagina mea de facebook Quilling Gifts, drept multumire pentru cele 5000 de like-uri stranse de la voi, cei care-mi apreciati lucrarile si ma sustineti sa continui.
In caz ca doriti sa participati, gasiti detalii aici : GIVEAWAY


Si pentru ca mai am niste doruri legate de quilling, voi sustine un workshop pe aceasta tema, joi 31 iulie, la Ceainaria Tabiet. Vom realiza un set de bijuterii - cercei si brosa, care sigur vor iesi faine, chiar daca atelierul este pentru incepatori. De-abia astept sa petrecem timp frumos, in scop creativ si cu ceai aromat alaturi! Detalii gasiti aici : INSCRIERE

Ne vedem joi!
Seara frumoasa s-aveti!

21 iul. 2014

Intre job si handmade

Pe saptamana, trebuie sa rezerv o zi pentru prajituri-de-casa si inca una pentru poze, livrari colete, magazinul de pe Breslo si site-ul care este inca in lucru, fiind vorba doar despre o mica problema tehnica.

Well, prajiturile, da... pentru ca am o relatie foarte stransa cu scortisoara, zaharul brun, nucile si toate fructele. Imi place crema de lamaie si caramelul si sa ametesc retete dupa pofta zilei in care prajituresc. E o alta metoda de relaxare, iar mormaielile de placere dupa ce raman doar firmiturile, merg direct la inima.


In schimb, nu mai e relaxare atunci cand trec la impachetari colete astfel incat sa reziste coletul sub talpa celor de la Posta Romana, cate doua formulare completate pentru fiecare colet, statul la rand cate 2 ore, peste 100 de poze pentru 50 de cadre reusite cu ceea ce lucrez si care mai apoi trebuie ajustate intr-un program, luminozitate, contrast, logo etc si la final, urcate pe rand pe site, Breslo, cu descriere cu tot.

Iata cateva din materialele pe care le veti gasi in curand, pe www.cadourifistichii.com, unele fiind deja postate pe www.breslo.ro/Shop/cadourifistichii



Asta e partea care imi intarzie activitatea, dar necesara pentru a continua cu ceea ce-mi place sa fac.
O zi racoroasa maine, ca soarele ne-a cam topit pe toti astazi si multe idei creative s-aveti!

11 iul. 2014

Hard work beats talent

Hartia e magie, va spun! Se modeleaza asa cum imaginatia imi dicteaza, orele devin minute, iar seara cand ma ridic de la masa de lucru, am mintea limpede, in ciuda oboselii pe care o resimt in ceafa si spate. Uneori sunt pe deplin multumita de rezultat, alteori imi dau seama ca mai am nevoie de exercitiu, de modificat combinatia de culori sau modul ferm sau lejer cu care trebuie lucrat modelul respectiv.



Dupa 1 an de quilling, am descoperit florile uriase pe care le-am prezentat intr-un articol anterior si am asa, niste ganduri despre cum ar arata camera mea, daca voi continua cu astfel de flori : )) Cred ca voi avea nevoie de un atelier separat de casa si de foarte multa hartie.
Deocamdata raman la invitatii de nunta si botez, pe care le puteti gasi pe site www.cadourifistichii.com si voi continua sa lucrez astfel de flori, doar pe comanda.



Zi frumoasa si idei creative s-aveti!

3 iul. 2014

Fustiţe, soare, pedalare

Fetelor cochetelor luaţi-vă fustiţele colorate, pălăriile, coşurile cu flori şi pedalaţi cu graţie la SkirtBike, pe 6 iulie. Promenada va începe cu ora 16:00, de la Palatul Copiilor (Bd. Tineretului nr. 60) pe traseul Liceul Şincai-Unirii-Universitate-Romană-Aviatorilor-Parcul Herăstrău, capătul fiind Pajiştea Pescaruş a Roabei de Cultură (Intrarea Valului nr. 2)

Eu încă nu ştiu să "biciclesc" atât de bine, încât să-mi fac curaj sa particip la defilare, dar voi fi in Parcul Herăstrău, la târgul de handmade, între orele 15:00-20:00. Aduc biciclete în toate culorile, cu floricele, fundiţe, inimioare, cusute, pictate, transformate cu migală, în pandantive, cercei, brătări, cutii de bijuterii şi alte accesorii. Câteva dintre ele le gasiţi şi în magazinul meu online : www.cadourifistichii.com în categoria "bijuterii". Promit sa actualizez stocul, imediat ce reuşesc să fotografiez tot ce-am lucrat : )


De asemenea, organizatorii Skirtbike au pregătit pentru voi, un candy bar, tombole, concursuri cu premii, cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicleta, dans si multă multă distracţie!



Vă aştept, cu zâmbet si lavanda la masuţa mea cu bunătăţuri colorate!